Alsero Baleinzonwering

Home / Producten / Alsero Baleinzonwering

Op een broeierige zomerdag kunt u zelf de temperatuur, warmte en lichtinval onder uw overkapping regelen. Zo zorgt de baleinzonwering voor de nodige schaduw en verkoeling. Deze zonwering hangt aan de onderzijde van uw overkapping en weert niet alleen de zon en warmte maar is ook echt een verfraaiing. Lekker langer buiten genieten, beschut tegen weer en wind.

Onze handbedienbare baleinzonwering is standaard voorzien van profielen die aansluiten op een onze Alsero Plus terrasoverkapping, maar is ook geschikt voor andere terrasoverkappingen. Voor het zonweringsdoek kunt u kiezen uit de stijlvolle Vitro en Metro Colors collectie. Deze collectie biedt veel kleurmogelijkheden, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij uw interieur past.

Let op! De baleinzonwering is niet geschikt voor gebruik bij terrasoverkappingen die voorzien zijn van terrasverwarming en/of halogeenverlichting. Door de warmteontwikkeling daarvan kan het doek van de zonwering verbranden. Bij toepassing van LED verlichting in uw terrasoverkapping is er geen gevaar voor beschadiging van uw doek.

 

Eigenschappen :

  • Gemakkelijk te monteren
  • Handbedienbaar met koord en kikker
  • Koordkleur in wit of zwart
  • Profielen voor Alsero Plus terrasoverkapping
  • Profielen in ivoor RAL 9001, wit of antraciet structuur RAL 7016
  • Doeken uit de Vitro en Metro Colors collectie
  • Aantal baleinen afhankelijk van de uitval van de overkapping
  • 5 jaar garantie

 

 

Toepassing :

– Zonwering onder uw terrasoverkapping

 

 

Leveringsprogramma :

De Alsero baleinzonweringen zijn in standaard maten verkrijgbaar. Bovendien kunnen wij deze ook op maat aanleveren. Daardoor is vrijwel (bijna) alles mogelijk. Wij helpen u graag persoonlijk verder om de zonwering te vinden die precies bij u past!

 

Standaardmaten :

De diepte van de baleinzonwering is verkrijgbaar van 1 tot en met 5 meter uitval en tot een breedte van 4 meter. Bredere zonwering is uiteraard mogelijk door twee- of meer delen naast elkaar te plaatsen.

Uitval in mm Aantal baleinen
1000 4
1500 5
2000 6
2500 7
3000 8
3500 9
4000 10
4500 11
5000 12

 

 

 

 



Gerelateerde producten